Ekonomi och redovisningsansvarig till Optor AB
 

Har du god erfarenhet av redovisning och lön och vill vara del av ett företag mitt i en spännande tillväxtresa?  Är du en fena på att strukturera och dessutom självständig och van att leverera med hög kvalitet? Då kan detta vara tillfället du inte vill missa!

 

Om tjänsten
Optor AB grundades 2016 med huvudkontor i Stockholm som ett moderbolag till en växande grupp företag med olika verksamhetsinriktningar. Vi ska nu etablera en gemensam ekonomi – och redovisningsfunktion och söker därmed dig som vill ta dig an rollen som ekonomi- och redovisningsansvarig för Optor AB och våra dotterbolag.

I rollen intar du en viktig och ny funktion hos oss där du huvudsakligen kommer att hantera lön, fakturering och redovisning för bolagen. Till rollen hör även att hantera tillhörande administrativa uppgifter.  [AJ2] Dina arbetsuppgifter inkluderar exempelvis:

·        Löpande bokföring och månadsbokslut

·        Hantering av skatter och momsredovisning

·        Självständigt ansvara för att hantera anställdas löner

·        Hantera tillhörande administrativa uppgifter samt hantering av växeln

Vi är idag ca. 20 anställda inom bolagen. I din roll arbetar du i nära samarbete med VD, CFO och projektledare. Du har även kontakt med resterande medarbetare inom bolagen då du supporterar dina kollegor vid frågor, exempelvis relaterat lön. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Tierp men du kan behöva besöka vårt kontor i Bromma några gånger i månaden.

 

Om dig

Vi tror att du som söker:

·        Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning

·        Har några års erfarenhet av redovisning samt av att köra lön

·        Hanterar månadsbokslut självständigt likväl som löpnade bokföring, skatter och momsredovisning

·        Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel

·        Har goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)

·        Har du dessutom kunskaper i Visma och Fortnox ses det som meriterande

 

För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du är noggrann och välstrukturerad. Du är serviceminded och trivs att arbeta både självständigt och i team. Du är vidare van att leverera med hög kvalitet vilket ställer krav på din förmåga att analysera och prioritera. Att hålla deadlines är för dig en självklarhet och du räds inte att ställa krav på dina medarbetare för att hålla dessa.

Vi erbjuder:
Detta är en spännande roll för dig som har god erfarenhet av redovisning och lön, och som lockas av en tjänst där du redan från start ges goda möjligheter att vara med och påverka våra interna processer. Vi är på en tillväxtresa – i takt med att vi växer och i linje med din vilja och ditt driv kan andra arbetsområden komma att bli aktuella.

Vår vardag är fylld med ett stort engagemang och vi hoppas att du är lika nyfiken på framtiden som vi är!

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

 

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2020-06-20 . 

 

För frågor rörande tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Raymond Eriksson, raymond.eriksson@optor.se, 070–2620890.

Välkommen att skicka din ansökan till raymond.eriksson@optor.se.

 

Om oss
Optor AB är ett moderbolag till en växande grupp företag med olika verksamhetsinriktningar. Optor AB tillhandahåller det som behövs för att dessa företag ska växa och utvecklas. Det kan vara allt ifrån försäljningsstöd, affärsutveckling, verksamhetsutveckling och processutveckling. Optor AB tillhandahåller också en gemensam plattform med tjänster såsom ekonomi/redovisning, avtalshantering, ledningssystem mm.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.